Hivatkozásaink - #mindenkihos #terepgyerek #lelekoldal

Mottó: a munkánk legyen szép, jó és igaz!

Kik vagyunk mi?

2005 június 11. Alapítás
7 kreatív munkatárs

Olyan tudatosságot tanítunk, képviselünk, ami képes saját döntést hozni a lehető legtöbb szempontot figyelembe véve bármilyen kérdésben, amit az élet elénk hoz.

Semmit ne fogadj el, amíg nem értetted meg. de semmit ne is vess el, amíg nem értetted meg - mondta egy igen bölcs ember, Rudolf Steiner.

Ez a hozzáállás szabadabbá és türelmesebbé tesz téged mindenkivel szemben, aki más.

Más bármiben. Gondolkodásában, tetteiben, szokásaiban, érzéseiben, világnézetében...

Mindenki más. Ez bennünk a legcsodálatosabb. Ehhez még megerőltetnünk sem kell magunkat. Elég, ha levetkőzzük a maszkokat, álcákat, félelmeket és előbukkan igazi, hamisítatlan, saját mindenki másétól különböző arcunk.

Email: triatlonedzo@gmail.com
Phone: +36304888261
Linkedin: tothviktor
Facebook: triatlonedzo

Tóth Viktor

Edző, tanácsadó & HQ Stúdió & X2S TEAM alapító

Hogy miért lesz valaki vegán sportoló? Mert a céljai hosszútávra szólnak: saját és mások egészsége, a természetet életben maradása, ahol sportol; a Föld, ami a gyermekeinkké és, ilyennek vagy még szebbnek szeretné látni kilencven évesen is.

Senki ne higgye, hogy járatlan úton kell járnunk. Az elmúlt háromezer esztendő bővében van a vegánoknak. A sport nem különben. Csak senkinek nem érdeke, hogy ezt megtudják az emberek. Ugyan ki látott már zöldség vagy gyümölcsreklámot a tv-ben? Nagyon ritkán. Hús reklámot? Azt igen! "Tetem-es" mennyiségben...

Mivel szeretem, ha körülöttem csupa élet minden, legszívesebben a hegyekben, réteken, sivatagban, folyóban úszom, futok, kerékpározok, sziklát mászok, vagy fára, ha a sors úgy hozza. Amikor vegán lettem, a teljesítményem nemhogy nem esett vissza, de még nőtt is. Európabajnoki 2. helyezés, világbajniokság 12. hely.

Email: ildiko.malomsoky@gmail.com
Phone: +36203200840
Linkedin: -
Facebook: ildiko.malomsoky

Malomsoky Ildikó

Író, műfordító & "szöveg kreatív"

Gondolkodni, írni és megosztani egymással, amit gondolunk csodálatos dolog! Írj te is! Beszélgessünk egymással!

Ha már csak az adatott, hogy így írásban, akkor így! A világ annyira sokszínű, fényes és csodákkal teli!

Kimeríthetetlen témája a kalandozó emberi kíváncsiságnak!

Az írás mellett hárfázok és énekelek, klasszikus és mai darabokat, de akár saját verseket és átirítokat is. Igény szerint írok dalokat, verseket szertartásokhoz.

Email: marketingfree.eu@gmail.com
Phone: +36204767057
Linkedin: tothtimon
Facebook: tothtimon

Tóth Timon

Fotó, videó & action & deisgn

Film az emberért, az életért. Célunk megmozgatni az emberek fantáziáját, felébreszteni a vágyat az életcélok, a feladatok, a kihívások iránt.

Fiatalként rendelkezünk egyfajta különleges és új típusú látásmóddal. Örülünk a különleges feladatoknak és szívesen készítünk filmeket a levegőben vagy épp a víz alatt. Filmjeink nem puszta képkockák sorozatai: ezek a filmek az életet próbálják visszaadni, megőrizni, megragadják az események lényegét, és így szinte belecsöppenünk a történetbe.

Készítettem felvételeket világversenyekről, híres együttesek klipjéhez, rendezvényeken Európa szerte. A megrendelések száma szükségessé tette, hogy felkérjek más lelkes operatőröket az együttműködésre.

Összeállt egy csapat, mely akár halált megvető bátorsággal... szívesen vállalja filmjének összeállítását és művészi elkészítését az ön által kívánt módon. Egy filmre mégsem mondhatjuk, hogy „Nem, ez képtelenség!”.

Segíthetünk?